Sestavy plateb

Kliknutím na tuto záložku zahájíte výběr seznamů žáků podle volitelných kritérií. Záložka slouží pro tisk plateb školného nebo výpůjčného.
Platby

Je možné vybrat z několika kritérií:
Pouze žáka – pomocí tohoto seznamu můžete vybrat tisk pouze vybraného žáka nebo ponechat první možnost Všechny žáky. Seznam žáků se plní jmény žáků, kteří byli před zobrazením tohoto dialogu v pravém seznamu hlavního okna.

Pohledávky – pomocí tohoto prvku můžete dále specifikovat které žáky chcete tisknout.

Všechny – všechny předepsané platby.

Neuhrazené – budou zobrazeni jen žáci, kterým byla předepsána platba a zatím nezaplatili.
Částečně uhrazené – pokud někdo nezaplatil celou částku.

Uhrazené – úhrada byla provedena přesně.

Přeplacené – pokud byla platba z výpisu spárována omylem k jinému předpisu nebo žák přeplatil. Výuka zdarma – pro zjištění počtu žáků, kteří mají výuku zdarma a byl jim stanoven nulový předpis.

Pouze platby – zde je možno specifikovat jednotlivé kategorie pro období. Pro platby školného jsou to měsíční, čtvrtletní, pololetní, roční nebo všechny tyto kategorie. Pro platby výpůjček jsou kategorie podobné, s tím rozdílem, že názvy kategorií mohou být přejmenovány.

Pouze období
– tímto prvkem můžete dále specifikovat výběr jednotlivých období například jedno určité čtvrtletí, pololetí nebo měsíc.

Školné / Výpůjčné – posledním prvkem je možné nastavit, jestli se v tištěné sestavě mají zobrazit údaje vztahují cí se ke školnému nebo k výpůjčnému.

Tisk polí – můžete si zvolit potřebná pole pro tisk, pouze Příjmení a jméno žáka“ nelze navolit zároveň s „ID žáka“

Podívejte se na video návod

Sestavy plateb

Komentářů: 2

  1. Renáta Bártová

    Prosím o informaci, jak vytisknout potvrzení pro rodiče o zaplacení platby za vzdělání. Děkuji. Bártová

    1. JPH Software

      Dobrý den, příjmový pokladní doklad vytisknete přímo z Uhrazených plateb kde kliknete na menu Soubor / Tisk a vyberete pokladní doklad. Přeji pěkný den.